Parfum merken

Parfum, het is er in alle soorten en maten. Ook het verschil in kwaliteit parfum is duidelijk te merken, ruiken en te voelen in de portemonnee. De meest toonaangevende en bekendste merken zijn op dit moment Jean Paul Gaultier, Armani, Burberry, Hugo Boss, Paco Rabanne, Replay, Chanel, Dolce & Gabanna, Davidoff en DKNY en Gucci.

Tal van bovenstaande merken werken met de beste parfumeurs voor de heerlijkste dames en heren geuren. De parfum branche is wat dat betreft een vak apart, en de laatste jaren wordt er door deze top merken parfums ook veel (extra) aandacht besteedt aan de vormgeving en het design van de verpakking en het flesje.

Zo is er van het bekende merk Paco Rabanne nu een schitterende parfum op de markt, zowel de geur als de presentatie van deze parfum. Paco Rabanne One Million en Paco Rabanne Lady Million zijn unieke flesjes waarbij er respectievelijk een goudstuk en een diamant dienen als flesje. Ook Burberry heeft een uniek concept wat betreft de vormgeving, deze worden door professionele designers gestoffeerd met het bekende burberry ruitje!

Ontdek nu de mooiste flesjes parfum en de heerlijke heren en dames geuren via Parfumerie-En!

chanel parfum en mode
Preview by Thumbshots.com
Chanel bied teen breed assortiment parfums, eau de toilette en aftershave aan voor hem en haar. Er zijn verschillende bekende merken, zoals de damesgeuren Nį5 en coco mademoiselle en voor de heren blue de chanel en allure homme.
Datum toegevoegd: 2011-02-03 16:55:15
Aantal Hits: 0
Google PR:
Thumbnail Screenshots by Thumbshots